Badassbox : Promotiecode en korting voor Badassebike

Badassebike 2018 Kortingscodes en kortingen online

Geen couponcode Badassebike die momenteel beschikbaar is.

Ik ONTDEK DE DEBRIDINGSKITS BADASSBOX

Indachtig het feit dat de transportvoorschriften elektrisch ondersteunde fietsen van meer dan 25 km / u in de categorie bromfietsen omvatten, die daarom moeten worden gebruikt in volledige overeenstemming met de regels op dit gebied (dragen van een helm, het bezit van de BSR, enz.) ), worden de commerciële fietsen geconfigureerd om deze snelheid niet te overschrijden. In antwoord op de behoefte aan meer en meer fietsers om de kracht van hun voertuig te vergroten, maakt Badass eBike een ontgrendelingsset om de kenmerken van hun tweewielers te wijzigen: BadassBox.

Badass Bike Overzicht

Het is een Duits bedrijf met hoofdkantoor in Hamburg en specialist sinds het begin op het gebied van optimalisatie en aanpassing van elektrische fietsen. Het onderscheidt zich door zijn productiemethode en maakt plaats voor de veelzijdigheid van zijn ontgrendelingskits. Inderdaad, het handelsmerk, BadassBox, is compatibel met de motorisatiesystemen van de meest bekende merken in het veld, waaronder Bosch, Yamaha, Kalkhoff, Shimano, Brose en Conti. Badass Bike is min of meer de belangrijkste en enige concurrent van een andere ontwerper van ontgrendelingsapparaten voor elektrische fiets: Polini. Maar in het algemeen, de kits BadassBox, compatibel met meer merken van elektrische fiets, zijn het populairst.

Werking van de BadassBox

De kit BadassBox is nu in zijn vierde versie sinds het merk het in 2013 heeft gelanceerd. Dit apparaat geeft alle macht van de elektrische fiets, die zo de wettelijke 25km / h kan overschrijden en naar 50km / kan gaan h of meer. Het optimale motorvermogen blijft echter ongewijzigd. De snelheidsweergave blijft ook hetzelfde als wanneer de fiets wordt vastgehouden om de snelheidslimiet niet te overschrijden. Om te werken heeft deze apparatuur een Li-ion CR2-batterij die een bereik van 6000 km op papier garandeert. Eenvoudig te installeren, de apparatuur is ook veilig voor het voertuig, wetende dat er geen elektrisch contact is voor de transmissie.

Hoe een te gebruiken BadassBox ?

De kit BadassBox wordt op de snelheidssensor gemonteerd en wordt bevestigd met een eenvoudige rubberen ring. Bevestigingsmiddelen en andere accessoires worden door het merk geleverd om het apparaat aan te passen aan het aanwezige systeem. Demontage is uiteraard nog eenvoudiger. In gebruik is er geen procedure voor opstarten of aanpassing. De snelheidsmodi worden normaal gebruikt, behalve dat de fiets sneller gaat. Merk op dat, niet goedgekeurd, het gebruik van een kit BadassBox maakt normaal gebruik van de elektrische fiets ongeschikt op de openbare weg. Als u zich niet op een privéroute bevindt, vereist het rijden op een ongebreidelde fiets een vergunning, het dragen van een helm, verzekering, enz.

Waar uw kit te kopen BadassBox ?

De kit BadassBox is verkrijgbaar bij een aantal sites die gespecialiseerd zijn in de verkoop van elektrisch ondersteunde voertuigen, met name verkopers van elektrische fiets. Controleer echter of het weergegeven product de stempel heeft met het merk. Anders wordt deze ontgrendelingskit natuurlijk op de eigen site van de fabrikant verkocht, met de nodige accessoires.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Volgens artikel L317-5 van de wegcode van 24 december 2019, de verkoop van objecten die het mogelijk maken de wettelijke limieten te overschrijden die zijn vastgesteld met betrekking tot de snelheid van een bromfiets, een motorfiets, een persoonlijk transportvoertuig gemotoriseerde, gemotoriseerde vierwieler of rijwiel (elektrische fiets / elektrische fiets) is in Frankrijk verboden.

We zijn daarom genoodzaakt om niet langer naar Frankrijk en de Franse overzeese gebieden te sturen. Wij danken u voor uw begrip,

- Je Lilibike-team