Bosch batterijen

Heb je een BOSCH elektrische fiets? Het is mogelijk om het eenvoudig los te maken en te profiteren van elektrische ondersteuning boven 25 km / h. Geïnteresseerd? Ontdek onze Bosch-ontstoppingskits

Powerpack 300

Indien de ebike wordt slechts af en toe gebruikt voor race- of hobbydoeleinden, een Powerpack 300-batterij kan voldoende zijn, mits deze niet intensief wordt gebruikt. Het is mogelijk om deze batterij in 50 minuten op te laden tot 60%. De energiedichtheid is de laagste van alle Bosch-modellen, maar het kan de nieuwsgierigen en mensen tevreden stellen die alleen elektrische hulp nodig hebben om de stad te verkennen.

Er is steeds minder vraag naar de Powerpack 300 en deze kan worden verkocht via een wederverkoper of worden weggegooid en vervangen door een nieuwe, betrouwbaardere versie.

Powerpack 400

Powerpack 400 van Bosch staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Het is in staat tot opmerkelijke prestaties en biedt volledige voldoening aan fietsers die elke dag dezelfde reis maken. Bosch is erin geslaagd het geheugeneffect te verwijderen en zo te voorkomen dat de batterij wordt beschadigd als het opladen wordt onderbroken.

Om het leven makkelijker te maken voor ebike eigenaren, Bosch heeft een batterij ontworpen die eenvoudig kan worden gemonteerd en verwijderd van het frame of de bagagedrager van de elektrische fiets en kan worden opgeladen via een stopcontact. In de snelle modus slaat hij na 2 uur voldoende lading op voor onmiddellijk gebruik.

Powerpack 500

Vervaardigd in lithium-ion zoals alle andere modellen in het assortiment, is de levensduur van de Powerpack 500 uitzonderlijk. Als je na een periode van intense activiteit je opbergt ebike in de garage kunt u direct weer op pad zonder dat de accu eerst hoeft te worden opgeladen.

Het energievermogen van de Powerpack 500 is ongeëvenaard. Het biedt een bereik van 120 km onder normale omstandigheden en op kruissnelheid met matige hulp. Een record dat al meer dan genoeg is voor dagelijks gebruik in de stad en een paar excursies of fietstochten.

Powertube 500

PowerTube 500 kan daarom worden opgeladen ongeacht het resterende batterijniveau en zonder volledige ontlading. Je kunt je elektrische fiets lange tijd stallen zonder de accu te beschadigen als je hem correct loskoppelt.

Het levert een hoger vermogen om te voldoen aan het brandstofverbruik van veelzijdige Bosch VAE-motoren zoals de Performance Line, die langere afstanden zoals tochten mogelijk maakt.

Dualbattery

DualBattery is, zoals de naam al doet vermoeden, de combinatie van twee Powerpack 400/500 of PowerTube 500-accu's, die afwisselend kunnen werken om de energie te leveren die nodig is voor het aandrijfsysteem van de elektrische fiets. Voor een maximale lading van 100% varieert de oplaadtijd van 6 uur in de snellaadmodus tot 15 uur in de langzaamlaadmodus. Ondanks hun kleine formaat kunnen beide accu's tot wel 1000 wattuur energie opslaan.

Met DualBattery is sportief rijden mogelijk. Dit duo levert genoeg energie om VAE-fietsers in staat te stellen steile bergen te beklimmen, te fietsen, tot 1000 km te reizen en zelfs zware lasten te dragen.