Bosch motoren

Heb je een BOSCH elektrische fiets? Het is mogelijk om het eenvoudig los te maken en te profiteren van elektrische ondersteuning boven 25 km / h. Geïnteresseerd? Ontdek onze Bosch-ontstoppingskits

Actieve lijn

Ideaal voor uw stadsreizen

actieve bosch motorlijn

Je bent af en toe een stadsfietser, een beetje milieuactivist, maar niet echt een sportman? Ebikes met Active Line-motorisering zijn voor u gemaakt. De stad is de plek voor fietsen die zijn uitgerust met de Active Line-motor van Bosch. De elegante lijnen, het lichte gewicht, de compacte vorm en het lage zwaartepunt maken hem ideaal voor exclusief gebruik in stedelijke gebieden. Deze stille motor met een flens van 25 km / u biedt hulp die uw ritten aangenamer maakt. En zelfs wanneer ontgrendeld met een Asa eSpeed ​​B25-14 ontgrendelingskit, heeft het nog steeds een laag geluidsniveau. Active Line wordt daarom aanbevolen voor mensen die eenvoudige behoeften hebben of die korte dagelijkse uitstapjes, boodschappen of wandelingen in de stad moeten maken.

Als je droomt van fietsen zonder te moe te worden, is de beste optie om te gaan voor het intelligente sensorsysteem van Active Line. De activering van de ondersteuning blijft bijna onopgemerkt door de gebruiker, aangezien het niveau van ondersteuning verandert afhankelijk van het terrein en de frequentie van trappen. De sensoren voeren 1000 metingen per seconde uit om dit perfectieniveau te bereiken. In de turbomodus is de weerstand erg laag, waardoor je comfortabel kunt rijden. Het ontwikkelt echter een ondersteuningsniveau van maximaal 250% in de turbomodus. Bovendien is de terugtrapfunctie optioneel op Active Line-modellen die geschikt zijn voor naaffietsen, maar is niet beschikbaar op derailleurversies.

In combinatie met een PowerPack 300-batterij kunt u met de Active Line-motor 50 km op de teller afleggen, wat meer dan genoeg is voor korte citytrips en woon-werkverkeer. Hij is compatibel met alle Bosch-boordcomputers, maar de Purion biedt toegang tot de meest elementaire functies met een simpele duimbeweging. Deze bediening wordt op het stuur geplaatst en maakt het mogelijk de ondersteuning aan te passen en te activeren. Active Line voldoet aan de eenvoudigste reisbehoeften.

Esthetiek is een belangrijk detail bij het rijden met een ebike in de stad. Klein en licht, het Active Line-ontwerp is onderzocht om harmonieus in verschillende elektrische fietsmodellen te passen. Compact en lichtgewicht, de Active Line-motor is discreet na installatie en voegt slechts 2.9 kg toe aan het totale gewicht van de fiets. Een EAB met Active Line is een fiets die gemakkelijk op armlengte kan worden gedragen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

actieve bosch-motorleiding plus

Active Line Plus

Een veelzijdige motor

Ga op reis en boodschappen naar de stad en ga vervolgens op excursie of roadtrip terwijl je fit blijft en je COXNUMX-impact verkleint door te kiezen voor een e-bike met een Active Line Plus-motor.

Active Line Plus is een meer veelzijdige versie van de klassieke Active Line-motor. Het biedt meer bewegingsvrijheid voor EAB-eigenaren die hun fiets voor een breed scala aan doeleinden kunnen gebruiken: korte ritten of stadsraces, excursies of roadtrips, enz. Fietsers die geen vast schema hebben of van wie de aard, afstand en reistijd zijn variëren constant van dag tot dag moeten kiezen voor Active Line Plus, waardoor ze zonder beperkingen en met volledige vrijheid kunnen rijden. Elektrische ondersteuning is beschikbaar op alle routes, maar vooral op wegen en op glooiende hellingen met lage hellingen. Trappen wordt snel minder moeilijk doordat de aandrijfeenheid het overneemt. Ook uitgerust met 3 krachtige sensoren die meer dan 1,000 metingen per seconde kunnen uitvoeren, levert de Active Line Plus-voedingseenheid 250 W vermogen met 4 ondersteuningsmodi (Turbo, Sport, Tour, Eco).

Bijstand wordt verleend tot 25 km / h, maar dankzij de ontgrendelingskit zoals BadassBox 4, de motor kan worden opgeduwd tot 50 km / h of 99 km / h. Deze motor is door de ingenieurs van het merk bestudeerd om de eigenaren van ebike in staat te stellen zich perfect aan te passen aan de behoeften van nieuwsgierige mensen.
en ontdekkingsreizigers. Om te profiteren van de hoge prestaties van de Active Line Plus-motor, is het raadzaam om de PowerPack 400 lithium-ionbatterij te gebruiken voor een comfortabele marge. Hij hecht zich aan het frame en levert voldoende energie om tot zo'n 65 km te slikken. Het kan echter worden gecombineerd met krachtigere batterijen zoals de PowerTube 500, die daarentegen direct in het fietsframe past voor betere resultaten (85 km).

De Active Line Plus-motor is compatibel met alle Bosch-consoles. We raden echter de boordcomputer Intuvia aan, die alle relevante informatie op een scherm met achtergrondverlichting weergeeft. Met of zonder een release kit blijven de weergegeven gegevens ongewijzigd (afgelegde km, snelheid, ...).
De ultradiscrete motor en de volledig onzichtbare accu geven de ebike een ongeëvenaarde esthetiek met de Active Line Plus en PowerTube 500. Dankzij zijn vloeiende rondingen en kleine afmetingen past deze krachtbron gemakkelijk in zijn speciale sleuf. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Prestatielijn

Voor sportieve wandelingen

bosch motorprestatielijn

Performance Line biedt een meer dynamische rit voor rijders die van avontuur dromen, maar deze toch willen gebruiken om aan het werk te gaan. Krachtiger, betrouwbaarder en wendbaarder, fietsen uitgerust met Performance Line kunnen daarom worden gebruikt voor sportievere uitjes zoals wandelen of bergrijden.

De hulp van de Performance Line-motor maakt het mogelijk om steile hellingen zonder problemen te beklimmen. Trapweerstand is nauwelijks voelbaar met een maximaal ondersteuningsniveau van 275% in Turbo-modus. Het Performance Line-assortiment onderscheidt zich door het bestaan ​​van een nieuw model dat een hogere kruissnelheid (45 km / u) mogelijk maakt. Het idee is om plezier te bieden tijdens het rijden.
De Performance Line-engine is beschikbaar in 3 versies:

Een flensversie van 25 km / u met een vermogen van 250 W, geschikt voor montage op de derailleur
Een versie met een flens van 25 km / u voor een vermogen van 250 W aangepast aan de hub
Een versie met een flens van 45 km / u voor een vermogen van 350 W aangepast aan de derailleur

Deze motor levert aanzienlijk betere prestaties met een ondersteuningsniveau van 50 tot 275%, afhankelijk van de gekozen ondersteuningsmodus en het type transmissie. Dankzij de betrouwbaarheid van Bosch motoren en het fenomenale vermogen van Performance Line hoef je je geen zorgen meer te maken over heuvels en lange afstanden. Het startgedrag blijft soepel, maar is iets agressiever om perfect aan te sluiten bij het verlangen van de rijder naar vrijheid.

De PowerTube 500-batterij voorziet het systeem van stroom en stelt u in staat om 70 km af te leggen in cruisemodus en 45 km in snelheidsmodus. Het vormt echter een winnende combinatie met de Intuvia- en DualBattery-console, waarmee je 135 km in cruisemodus kunt rijden versus slechts 90 km in snelheidsmodus. De DualBattery kan daarom autonoom voldoen aan de behoeften van EVA-gebruikers en de mobiliteit van ervaren sporters en zondagsporters niet langer beperken. Intuvia is een intuïtief en intelligent dashboard dat u onderweg tijd bespaart. Met zijn hoog ontwikkelde functionaliteit is het mogelijk om files te vermijden of om te controleren of er een parkeerplaats voor EAB in de buurt is.

Van buitenaf gezien zijn er geen merkbare verschillen tussen de verschillende modellen in de Performance Line. Het gewicht van 4 kg van deze motor belet niet dat hij compacter is dan de motoren in het Active Line-assortiment. Al met al is Performance Line discreter en gemakkelijker te installeren op het frame van de elektrische fiets. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

bosch motorprestaties CX-lijn

Prestatie CX

Bewezen prestaties

Performance CX is de meest geavanceerde elektrische fietsmotor van Bosch. Het beschikt over een geheel nieuwe modus waarmee het de ebike tot volmaaktheid. De eMTB past het ondersteuningsniveau automatisch aan het tempo van de gebruiker aan en vereist niet langer uw ogen van de weg af om aanpassingen te maken.

Performance CX is ook "zenuwachtiger" dan zijn voorgangers. Het is vooral geschikt voor korte crank ebike die een krachtige, wendbare en betrouwbare motor zoals Performance CX nodig hebben om alle obstakels en steile hellingen te overwinnen. Ze zijn daarom bedoeld voor veeleisende duursportliefhebbers in de bergen die willen verbazen met hun prestaties.

Technisch gezien zit Performance CX vol verrassingen. Dit is dezelfde technologie die Bosch gebruikt op deze andere motorreeksen, maar het systeem op dit model van 2019 heeft grote updates ondergaan. Perfect om fietsen uit te rusten met een derailleur, deze 250W-motor is krachtig genoeg om aanzienlijke stuwkracht te bieden bij bergopwaartse ritten, maar ook op vlak terrein. Het helpt de fietser tot 300%, waardoor alle obstakels van de mountainbike toegankelijk zijn zonder de fysieke prestaties van de fietser te beïnvloeden. Bij het opstarten produceert de Performance CX-motor sportieve acceleratie die kan worden bereikt ongeacht de trapfrequentie.

Compatibel met alle Bosch accu's en consoles, is de Performance CX motor een onverslaanbare combinatie met het Kiox dashboard en de PowerTube 500. In eMTB modus kan de fietser ongeveer 60 km afleggen. Om lange beklimmingen te overwinnen voordat u de pas of snelle sprints bereikt, moet u kiezen voor de DualBattery-batterij die een bereik tot 1000 km mogelijk maakt. Zodra de hulp is ingeschakeld, gaat de ebike kan worden ontgrendeld met een geschikte Bosch-kit. Wij raden aan BadassBox 4 of Speed ​​Box Tuning van Bosch om het meeste uit de sportieve rijervaring in bergachtig terrein te halen.

Een snelle blik op de buitenkant laat zien dat hij compacter is dan zijn voorgangers en een scherper ontwerp heeft aangenomen dat perfect past bij de geest van sport. Hij weegt hetzelfde als de Performance Line CX-motor, namelijk 4 kg, wat geen enkele handicap lijkt te betekenen voor de beoefende sportdisciplines. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)