Giant batterijen

Heb je een GIANT elektrische fiets? Het is mogelijk om het eenvoudig los te maken en te profiteren van elektrische ondersteuning boven 25 km / h. Geïnteresseerd? Ontdek onze Giant afbraakkits

Zijkant release Energypak

Giant, 's werelds grootste fabrikant van elektrische fietsen, werkt uitsluitend met Yamaha Syncdrive-motoren. Om deze krachtige, krachtige motoren van stroom te voorzien, Giant heeft een serie side-mount accu's ontwikkeld. Dit type accu is aan de zijkant van het frame bevestigd en is ontworpen om het op- en afstappen te vergemakkelijken.

De fietser voelt tijdens het rijden geen ongemak. De configuratie van de Side-release Energypak is bijzonder geschikt voor mini-e-bikes met een ultracompact chassis en een XS-formaat frame. Het heeft een capaciteit van 400Wh of 500Wh, waardoor u lange wandelingen in de bergen kunt maken of kunt wandelen.

Vervoerder Energypak

De Carrier Energypak accu heeft een capaciteit van 300WH, 400Wh of 500Wh, waardoor je lange fietstochten kunt maken en je e-bike honderden kilometers kunt gebruiken voordat je de accu oplaadt.

Dit type batterij is uitgerust met een zeer praktisch frame-montagesysteem voor eenvoudige installatie. Het kan ter plaatse worden geladen of indien nodig worden verwijderd. Het vereenvoudigde en moderne ontwerp maakt het mogelijk om de structuur van de stedelijke elektrische fiets harmonieus te integreren. Naast de extreem bestendige behuizing bieden de rekken extra bescherming.

Downtube Energypak

Dit is geavanceerder Giant ebike batterij heeft een buisvorm die gemakkelijk past in de onderste buis van de Giant elektrisch fietsframe. Ingesloten in zijn dubbel vergrendelde aluminium behuizing, is hij beschermd tegen vocht en schokken. Het rust vaak e-bike sportfietsen uit die zijn ontworpen voor moeilijk terrein.

Het bestaat uit innovatieve cellen die sterker en betrouwbaarder zijn, waardoor de levensduur wordt verlengd ebike batterijen, zelfs na duizenden slimme ladingen. Een innovatief systeem slaagt er ook in om de batterij op een constante temperatuur te houden om hem te beschermen tegen oververhitting.

Energypak Top-Pull

De TOP-Pull Energypak-batterij maakt gebruik van lithiumtechnologie om superieure en consistente kracht te leveren aan de motoren van Giant elektrische fietsen. Gewoonlijk geïnstalleerd op e-bikes die bedoeld zijn voor mountainbiken of wandelen, biedt het een capaciteit van 400 Wh of 500 Wh, waardoor het mogelijk is om op volle kracht 120 tot 150 km te rijden.

De Top-Pull Energypak kan worden verwijderd met behulp van een top-pull-apparaat dat het toegankelijker maakt en gemakkelijker te verwijderen of op de fiets te plaatsen. Met een gewicht van 3.2 kg en zijn ronde vorm blijft dit type accu volledig onopgemerkt op de fiets.