Shimano ontkoppelingsset

Ben je het zat om beperkt te zijn tot 25 km / u met de Bosch-motor van je elektrische fiets? U bent op de juiste plaats, Lilibike biedt u de mogelijkheid om de motor van uw elektrische fiets te ontketenen met een jailbreak-kit. Blader door de kits, vergelijk ze en kies degene die geschikt is voor uw Bosch-motor (Active, Performance of CX Line). Deskundig, zal ik u zo precies mogelijk en snel antwoorden. Mijn klanten kunnen getuigen :-).

Shimano, historische speler in de wielerwereld

Met bijna 100 jarenlange ervaring is Shimano's reputatie ongeëvenaard. De onbetwiste leider in de fietsaccessoires ontwerp, Shimano staat bekend om de kwaliteit van zijn derailleurs, remmen, shifters, pedalen, banden ... Hoewel conjunctuurcycli is niet de enige, maar toch vertegenwoordigt meer dan 60% van het volume van het merk.

Shimano is het best bekend om zijn ontsporingen, vooral Deore-modellen voor de wereld van het mountainbiken, en meer recentelijk, de elektronische derailleurs (Di2). In 2018 is de omzet van shimano ongeveer 3 miljard euro. Undisputed sponsor in de wereld van fietsen, shimano-team bij 75-fietsprofessionals.

Shimano-logo

Elektrische fietsmerken uitgerust met Bosch-motoren

BMC, Canyon, Focus, Scott, Merida, O2Feel, Orbea, Bulls, Eveo, City Bike, KTM, Cannondale

Dashboards en Shimano-batterijen

De verschillende Shimano-motoren

Shimano motor E6000

E6000 stappen

Met een koppel van 50 Nm 250 Watts biedt deze motor een flexibele en levendige ondersteuning. De perfecte metgezel voor de stad.

Shimano motor E6100

E6100 stappen

Voor dynamische stadsondersteuning is deze 60 Nm-motor ideaal.

Shimano motor E7000

E7000 stappen

Aangepast aan off-road, deze motor met 60 Nm kunt u vele obstakels overwinnen.

Shimano motor E8000

E8000 stappen

Een tonica-engine van 70 Nm die u op alle terreinen ondersteunt.

Shimano-compatibele ontspankits

MerkModelCaractéristiques
BadassboxShimanoExterne kit voor mechanische derailleur
BadassboxShimano FreezeExterne kit voor elektronische derailleur
PeartuneShimano E8000Interne set voor shimano-stappen E8000-motor

Hoe een Shimano-motor te ontketenen?

E-bikes zijn beperkt tot 25 km / u of iets meer afhankelijk van het land. Om aan de wet te voldoen, ontwerpen flensbouwers elektronische systemen die uw motor automatisch tot voorbij een bepaalde snelheid stoppen.

Als dit je stoort, zijn er verschillende manieren om het oorspronkelijke gedrag van je motor te veranderen. Het voorkeursysteem voor problemen met betrouwbaarheid en prestaties is de installatie van een debridingset. Er zijn interne en externe kits. Hieronder staan ​​de eigenaardigheden van elke installatie.

Interne installatie

  1. Scheid de Shimano Steps-motor van je fiets
  2. Toegang tot de kabels die op uw motor zijn aangesloten.
  3. Verbind de set tussen de bestaande bedrading
  4. De activering / deactivatie van de Shimano-set wordt geregeld vanaf uw stuur

Externe installatie

  1. Identificeer op het achterframe, de locatie van de kit (bij de snelheidssensor)
  2. Voer je Shimano-set met de batterij en bevestig de set op de snelheidssensor-
  3. Je Shimano-motor is permanent ongebreideld

Volgens artikel L317-5 van de wegcode van 24 december 2019, de verkoop van objecten die het mogelijk maken de wettelijke limieten te overschrijden die zijn vastgesteld met betrekking tot de snelheid van een bromfiets, een motorfiets, een persoonlijk transportvoertuig gemotoriseerde, gemotoriseerde vierwieler of rijwiel (elektrische fiets / elektrische fiets) is in Frankrijk verboden.

We zijn daarom genoodzaakt om niet langer naar Frankrijk en de Franse overzeese gebieden te sturen. Wij danken u voor uw begrip,

- Je Lilibike-team