Badassbox 4 voor Bosch-motor

 • Snelheidsbegrenzer: gegevensweergave gedeeld door 2
 • Maximale snelheid met assistentie: 50 km / u
 • Activeringsmodus: permanent zodra de kit op zijn plaats zit
 • Compatibel met Bosch-motoren van 2014 tot 2020
 • Het gebruik van dit apparaat is alleen toegestaan ​​op privéwegen die niet openbaar zijn.
179,00 €

De kit gebruiken

De Badassbox ontgrendelingskit verzamelt uw echte snelheid dankzij de magneet op uw fiets. Vervolgens stuurt hij op afstand een signaal naar de Bosch motor van je fiets. Er is geen elektrische aansluiting vereist. De set heeft geen invloed op de elektronica van uw motor, omdat deze niet rechtstreeks op de motor is aangesloten. Er is dus geen risico dat uw motor wordt beschadigd. De installatie is heel eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap.

Als u gebruik maken van de Badassbox 4, de gegevens die op uw dashboard worden weergegeven, zullen onjuist zijn. Vanaf 18 km / u worden uw gegevens automatisch gehalveerd. Als gevolg hiervan zullen ook uw gemiddelde snelheid, afgelegde afstand, enz. Niet meer correct zijn. U kunt hiervoor altijd een GPS gebruiken.

Gedetailleerde bediening

De Bosch badassbox 4 wordt bevestigd aan de snelheidssensor van de elektrische fiets. Na installatie is uw fiets niet langer beperkt tot 25 km / u. Uw Bosch-motor blijft u verder helpen dan deze snelheid. Als u de Badassbox 4 kit, uw fiets keert terug naar de originele staat.

De badassbox 4 is de nieuwste versie van de Badass-kit voor Bosch-motoren. De gloednieuwe, slankere koffer is uitgerust met een kliksluiting waarmee je de kit eenvoudig op je elektrische fiets kunt monteren en demonteren. De koffer is ook zeer resistent omdat hij sluit met een clipsysteem dat wordt gebruikt door de auto-industrie. Het ontwerp van de badassbox 4 is opnieuw ontworpen. De kit wordt aangedreven door een AAA-batterij, waardoor deze een lange autonomie heeft. De Bosch badassbox 4 is ontworpen in Duitsland, "Deutch qualitat"!

Installatiehandleiding

De badassbox 4 wordt bevestigd aan de snelheidssensor op het achterwiel van uw elektrische fiets. Dankzij de kliksluiting is er geen risico dat de kit losraakt. Veilig aan het frame bevestigd, kunt u de meegeleverde kabelbinder gebruiken als u dat wilt.

 1. Om de kit te laten werken, moet de magneet op de achterwielspaak naar de rand van de behuizing worden verplaatst (in de richting van het sluiten van de kit).
 2. Als je magneet de badassboxen plaats de magneet vervolgens zo dicht mogelijk bij de badassbox en draai het 90 °.
 3. Als u de badassbox zorg ervoor dat u de magneet in zijn oorspronkelijke positie terugplaatst van uw elektrische fiets.

Inhoud van de doos

 • Badassbox 4 voor Bosch-motor
 • Inclusief AAA-batterij
 • 4 mm gereedschapsloze schroef

Technische gegevens

 • Afmetingen: 61 x 43 x 15 mm
 • Gewicht: 27 g zonder batterij, 37 g met batterij
 • Batterij (meegeleverd): 1.5 V AAA-batterij (IEC R03)

Compatibele motoren en bedieningselementen

De Bosch badassbox 4 is compatibel met Bosch Active Line-, Activez Line Plus-, Performance Line- en Performance CX Line-motoren.

Deze kit is ook compatibel met alle Bosch-consoles (Purion, Nyon, Intuva, Kiox).

De innovaties van de Badassbox 4 Bosch

Er was 1 jaar R&D voor nodig om dit nieuwe model van debriding kit te ontwerpen. Vergeleken met het vorige model 3.4 is deze dunner. Bij de vorige versie was soms een adapter nodig afhankelijk van je fiets, bij deze nieuwe versie is dat niet meer nodig. Ook is de O-ring (cirkelvormig) vervangen door het gepatenteerde druk- (of veer) sluitsysteem. U kunt dus de. Bevestigen of losmaken badassbox 4 heel snel met één hand. Bovendien kunt u het slot bevestigen met een kabelbinder die bij de set wordt geleverd.

De AAA-batterij vervangt nu de CR2-batterij. Het is daarom heel gemakkelijk om de batterij te vervangen, aangezien dit model in veel winkels op grote schaal wordt verkocht. De batterijwissel kan snel en gemakkelijk zonder gereedschap worden gedaan. De autonomie van een AAA-batterij is ongeveer 1 jaar of 7000 km afgelegd. Om de autonomie van de release kit te vergroten heeft Badass het FEET-patent (Field Enhancement & Elimination Technology) geregistreerd. De badass box 4 is hermetisch afgesloten doordat de elektronische componenten met een speciale waterdichte kit in de behuizing zijn gelijmd en bij iedere druppel water volledig zijn afgesloten.

Elke Badassbox wordt gescreend om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Zo bent u verzekerd van een functioneel eindproduct. En omdat er niet zoiets bestaat als nulrisico, de badassbox wordt geleverd met 3 maanden garantie.

Belangrijkste voordelen van de badassbox 4

 • Ontgrendelingskit voor externe contactloze elektrische fiets
 • Slanke maar goed beschermde behuizing
 • Gepatenteerde druksluiting
 • Montagesysteem geïntegreerd in de behuizing
 • Gepatenteerde veldversterkingstechnologie
 • AAA-batterij waarmee u meer dan 7000 km kunt afleggen
 • Afdichtplamuur uit de auto-industrie
 • Dubbele kwaliteitscontrole
 • Made in Germany
 • Product 3 maanden garantie

Nadere inlichtingen

Gewicht0.37 kg
Dimensies15 × 61 × 43 cm
verwijderbaar

Ja

rijcontrole

Nee

Zichtbare chip

Ja

motor te ontketenen

Bosch

Moeilijkheidsgraad instellen

Gemakkelijk

Weergegeven snelheid

Halve waarden

maximale snelheid

50 kmh

merk

Badassbox 4 voor Bosch-motor

Reviews

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen "Badassbox 4 voor Bosch-motor ”

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *